Annons EndressHauser 2024 EndressHauser 2024

FOTO: Pixhill.com

Rokad på VD och ordförande hos Malmberg och Varim

VA-aktuellt

Johan Möllerström avgår som VD för Malmberg Water, och avgår samtidigt från ordförandeuppdraget för branschorganisationen Varim. Erik Malmberg respektive Paul Molin tar över.

När Johan Möllerström avgår som VD för Malmberg Water AB innebär det också en ommöblering i styrelsen för branschorganisationen Varim.

Erik Malmberg blir ny VD för Malmberg Water AB. Han kommer från en tjänst som affärsområdeschef för Vattenrening inom bolaget.

– Jag ser fram emot att ta en större roll inom Malmberg. Som VD för det största bolaget i gruppen där de stora miljöteknikområdena vattenrening och biogas drivs, blir det en härlig utmaning att tillsammans med mina medarbetare utveckla bolaget till nya framgångar, säger Erik Malmberg i ett pressmeddelande.

I Varim efterträds Möllerström som ordförande av Paul Molin, BWT Vattenteknik AB, som tidigare varit vice ordförande. (EW)

Annons Abonnemangspaket Abonnemangspaket

Cirka 20 procent av innehållet i VA-tidskriften Cirkulation är tillgängligt gratis under 10 dagar. Få full tillgång till Cirkulation på papper, webb & digitalt; årsabonnemang 475 kronor (exkl moms). Du får då också full tillgång till vårt sökbara arkiv med tusentals texter från vattenområdet, från de senaste åtta åren.

Abonnera på Cirkulation

Ur senaste Cirkulation:

Östra länken skapar möjligheter

Kunskapen om råvattnet har brister

Du behöver ha ett abonnemang för att läsa hela texten

För att kunna läsa texten behöver du ha ett aktivt abonnemang på VA-tidskriften Cirkulation, och registrerat ett personligt inloggningskonto.

Läs mer om våra abonnemang

Har du redan ett inloggningskonto? Klicka här

Annons Wateraid