Annons Kamstrup 2024

FOTO: Ambiductor

Ambiductor AB blir officiell representant för Comac Cal i Sverige

Branschnytt

Ambiductor AB, som verkar inom lösningar för vatten- och energimätning, är meddelar att de nu är officiella representanter för Comac Cal i Sverige. Comac Cal, en framstående europeisk tillverkare av induktiva vattenmätare, kommer nu att få en starkare närvaro på den svenska marknaden genom detta partnerskap.

Text/Redaktionen Cirkulation

Med denna representation stärker Ambiductor AB sitt produktutbud och sin marknadsposition genom att erbjuda Comac Cals induktiva vattenmätare.

– Vi är mycket stolta över att få representera Comac Cal i Sverige. Deras induktiva vattenmätare är i världsklass och kommer att komplettera vårt befintliga sortiment på ett utmärkt sätt. Vi ser fram emot att erbjuda våra kunder ännu fler högkvalitativa lösningar, säger Karl-Johan Hultman, CEO på Ambiductor AB, i ett pressmeddelande.

Annons Abonnemangspaket Abonnemangspaket

Jana Shepperson från Comac Cal kommenterar: 

– Vi är glada över att samarbeta med Ambiductor AB, som har en stark närvaro och ett gott rykte på den svenska marknaden. Vi är övertygade om att detta partnerskap kommer att hjälpa oss att nå nya höjder och bättre betjäna våra kunder i Sverige.

Comac Cal är en ledande tjeckisk tillverkare av induktiva vattenmätare. Deras produkter används globalt i en mängd olika applikationer, från bostäder till industriella installationer.

Annons Wateraid