Annons EndressHauser 2024 EndressHauser 2024

FOTO: Bart van der Gaag/Albin Bogren (montage)

Pär Holmgren till VAK18

VA-aktuellt

Pär Holmgren, naturskadespecialist på Länsförsäkringar och före detta meteorolog föreläser på nationella konferensen Vatten Avlopp Kretslopp 2018 (VAK), i Gävle i mars.

I sitt föredrag kommer han belysa utmaningar inom klimatförändringar och vad den ökade risken för skyfall innebär för vårt samhälle och våra VA-system.

– Vi är väldigt glada över att Pär ska föreläsa på Vatten Avlopp Kretslopp. Han är en riktig miljöprofil med sin kunskap, sin mångåriga erfarenhet och sitt miljöengagemang, säger Mats Johansson, VAK. 

Under konferensen kommer Pär Holmgren tala under rubriken ”För mycket vatten”. Huvudfrågor blir vad ökad risk för skyfall och stigande vatten betyder för vårt samhälle och våra VA-system och hur effekterna av det förändrade klimatet kan minskas.

– Det kommer aldrig vara för sent att göra så mycket som möjligt. Det finns dessutom så mycket vi kan göra redan nu. Finns det något land i världen som har bättre förutsättningar?, frågar sig Pär Holmgren. (EW)

Du behöver ha ett abonnemang för att läsa hela texten

För att kunna läsa texten behöver du ha ett aktivt abonnemang på VA-tidskriften Cirkulation, och registrerat ett personligt inloggningskonto.

Läs mer om våra abonnemang

Har du redan ett inloggningskonto? Klicka här

Annons Wateraid