Annons EndressHauser 2024 EndressHauser 2024

Krister Schultz slutar på Stockholm Vatten och Avfall

VA-aktuellt

UPPDATERAD 181122 Kl 08:15 Krister Schultz slutar som vd för Stockholm Vatten och Avfall. Han entledigades av styrelsen vid ett sammanträde i mitten av november. Han kommer att tillträda en annan tjänst i ledningen för Stockholms stad.

Styrelsen för Stockholm Vatten och Avfall har entledigat Krister Schultz som verkställande direktör i de bolag som ingår i Stockholm Vatten och Avfall AB från och med den 30 nov. Tillförordnad vd från och med den 1 december blir Sonny Sundelin.

– Det här var väldigt tråkigt för oss men han har ju blivit befordrad. Vi kommer att sakna Krister inom bolaget, säger ordföranden för Stockholm Vatten och Avfall, Mats Lindqvist (MP) till Cirkulation. 

Krister Schultz tillträder som vice vd i Stockholm stadshus AB med ansvar för bolagskoncernen som omfattar 16 aktiva bolag, varav Stockholm Vatten och Avfall är ett. Han har haft vd-posten i Stockholm Vatten sedan 1 april 2015. (EW)

Du behöver ha ett abonnemang för att läsa hela texten

För att kunna läsa texten behöver du ha ett aktivt abonnemang på VA-tidskriften Cirkulation, och registrerat ett personligt inloggningskonto.

Läs mer om våra abonnemang

Har du redan ett inloggningskonto? Klicka här

Annons Wateraid